Як виглядає перша дружина Потапа, Юрія Горбунова, Володимира Остапчука, Сергія Притули, Костянтина Меладзе?

Щаслива родина не завжди означає безхмарні відносини і далеко не всім парам вдається зберегти вірність і любов довгі роки.

Перше кохання, перший сімейний союз. Ці події назавжди залишаються в пам’яті. Якщо вам цікаво ким були перші обраниці Потапа, Юрія Горбунова, Володимира Остапчука, Сергія Притули, Костянтина Меладзе – читайте нашу статтю.

Ірина Горова

Ірина Горова опублікувала фото в наряді, схожому на цибулю Каменських
Ірина Горова і Олексій Потапенко

Першою дружиною шоумена і продюсера Потапа була Ірина Горова, яка будує кар’єру в бізнесі.

Ірина Горова
Ірина Горова

Вона перша запропонувала Потапу поставити на комерційну основу його творчість. Союз Потапа і Ірини був дуже продуктивним: вони створили продюсерський центр MOZGI Entertainment, а пізніше групу компаній MOZGI GROUP, співзасновником і генеральним директором якої Ірина зараз є.

Ірина Горова
Ірина Горова

Згодом їх сімейні відносини переросли в робочі, а любов в дружбу, але артисти змогли зберегти поважні відносини і загальний бізнес. У шлюбі у Потапом з Іриною в 2008 році народився син Андрій.

Людмила Горбунова

Людмила Горбунова
Людмила Горбунова

Свою першу дружину Людмилу український телеведучий Юрій Горбунов зустрів в Івано-Франківському драматичному театрі.

Людмила була балетної танцівницею в трупі, заміжня, виховувала дочку, а ще вона на 10 років старше Горбунова. Вони одружилися в 1995 році і Юрій удочерив дочку Людмили.

На той момент Юрію було 25 років, а його обраниці 35. Через 20 років сімейного життя їх любов вичерпала себе і привела до розлучення в 2015 році.

Олена Войченко

Олена Войченко
Олена Войченко

У студентські роки Володимир Остапчук познайомився з харизматичною і ввічливою Оленою Войченко, для якої він став першим коханням і першим чоловіком. Шлюб українського актора з перекладачкою тривав 12 років.

Володимир Остапчук та Олена Войченко
Володимир Остапчук та Олена Войченко

Причинами, що послужили приводом для розставання, стали зради чоловіка і часті сварки на цьому грунті. Зараз Олена виховує їх спільних дітей-семирічну Емілію і дворічного сина Евана.

Юлія Андрійчук

Юлія Андрійчук і Притула
Юлія Андрійчук і Притула

Першою дружиною відомого телеведучого Сергія Притули в 2007 році стала Юлія Андрійчук. У них підростає син Дмитро. Але часті сімейні конфлікти дали тріщину в їх відносинах і шлюб розпався. Дмитро продовжує піклуватися про сина, надаючи екс-дружині необхідну допомогу.

Притула і син
Притула і син

Яна Сум

Яна Сум
Яна Сум

Першою обраницею композитора і продюсера Костянтина Меладзе стала красива довгонога блондинка Яна Сум.

Вони уклали шлюб в 1994 році, в якому у подружжя народилися діти: у 2000 році дочка Аліса, в 2004 році дочка Лія і довгоочікуваний син Валерій в 2005 році. Сімейне життя з публічною людиною стала великим випробуванням для подружжя. Постійні плітки про зради Валерія привели в 2013 році до розлучення.

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.