Рояль в кімнаті і графіті на стінах в туалеті: як виглядає будинок Тіни Кароль зсередини? (Відео)

Публіці завжди цікаво, як же живуть зірки першої величини. У цій статті ми покажемо вам як живе найвідоміша співачка в Україні - улюблениця Балана Тіна Кароль.

Одна з найвідоміших співачок України Тіна Кароль взяла на себе роль – народити сина, посадити дерево, і побудувати будинок. До своїх тридцяти шести років з цим завданням впоралася блискуче – її синові Веніаміну вже 12 років, і він – справжня мамина опора.

 "Тіна

А ще, Тіна Кароль побудувала розкішний будинок в передмісті Києва і посадила на його території кілька фруктових дерев для душі. І запустила туди телеведучу Катерину Осадчу, щоб похвалитися своїми апартаментами.

Це не просто будинок, а справжній триповерховий замок з власним спортзалом, садом, городом і білим роялем посеред спальні.

Тіна Кароль з порога визнається, що облаштувала свій будинок одна, і керувалася виключно власним почуттям прекрасного.

 

Будинок Тіни – це особняк за високим парканом

Як виглядає будинок Ті
Як виглядає будинок Тіни

 

Територія досить велика, явно не одна сотка. На ній розташувався сам будинок, гараж, прибудова для персоналу, велика альтанка, і навіть город, де у Тіни ростуть огірки, базилік, малина і ще деякі класичні городні культури.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Всередині у Тіни Кароль дуже просторо. Чистий і охайний кухня, на якій, як зізнається співачка, вона готує завжди сама. В її спальні на верхньому поверсі стоїть велика ванна, а поруч, прямо в центрі кімнати, великий білий рояль. Щоб затягнути його туди, робочим довелося розбирати сходи, а потім збирати її заново.

Також у Тіни є власний спортзал, в якому висить боксерська груша – там артистка любить тренуватися і знімати стрес.

Дитяча кімната у сина Веніаміна також досить простора, а у ванній кімнаті для сина плитка з принтом графіті, яку для сина вибрала мама.

На подив, в підвалі у Тіни Кароль є консервація, яку вона зробила власноруч.

Тіна Кароль святкує свій 36-й день народження
Тіна Кароль

Тіна не говорить, в яку суму їй обійшлася споруда такого особняка, але робить акцент на тому, що не любить дорогі меблі.

У неї працюють садівник і покоївка, які потрапили в будинок не випадково – Тіна одного разу побачила, що після цунамі на Філіппінських островах одна сімейна пара шукала притулок, тому що затопило їх будинок. Українська зірка зв’язалася з молодою сім’єю і запросила їх до себе працювати – чоловік працює садівником, а його дружина – покоївки, яка також допомагає Кароль стежити за її концертними нарядами.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.