Повалій відверто розповіла про свої почуття після повернення в Україну (Відео)

Таїсія Повалій, яка довгий час жила та виступала в Росії, нещодавно повернулася в Україну. Нещодавно вона опублікувала архівні відео своїх виступів, під яким відверто написала про свої почуття.

Як зізналася співачка, після повернення на батьківщину вона зіштовхнулася з нищівною критикою з боку рейтерів. Однак, за словами виконавиці, негативні коментарі – безпідставні.

“Мене вигнали з країни… Що я такого поганого зробила? Чому я? Чому на мене в один момент вилили весь бруд?”, – раніше запитувала обурена співачка.

До того ж, Повалій у лютому цього року зламала ногу. Після інциденту в інтернеті з’явилися фото Таїсії в інвалідному візку. Через травму вона практично не виходила з дому, поскаржилася співачка.

Повалій в лютому цього року зламала ногу

“Я вже майже два місяці сиджу з рідними, займаюся зарядкою і музикою! І це Щастя для мене! Знаю, не можна перебувати в страху і сумнівах, можна довести себе до занепаду сил і втрати бажання рухатися далі! Тому, ми пам’ятаємо, що головне — Здоров’я!”, – написала артистка.

Також співачка подякувала своїх шанувальникам за підтримку та позитивні коментарі.

“Спасибі вам, що так відчуваєте мій внутрішній стан! Ці тонкі нитки — якийсь піднесений зв’язок! Ми як вчителі один одному!.. Знаю точно – нічого в житті не відбувається просто так!.. Що нас чекає попереду, ні ви, ні я не знаємо”, – резюмувала Повалій.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.