Руда бестія Анастасія Стоцька у вільному светрі приховала вагітний живіт

Анастасія Стоцька опублікувала у себе в Інстаграм ряд фотографій, зроблених на вулиці. Публіку в них привернув вільний светр.

Як пишуть в коментарях, за допомогою такого светри можна легко приховати або зайві кілограми, набрані через карантин, або кругленький від вагітності живіт.

Тим більше, на одному зі своїх старих інтерв’ю Стоцька говорила, що не відмовилася б ще раз завести дитину.

За іронією долі, знову почали обговорювати, що Стоцька має якісь зв’язки з королем російської естради Філіпом Кіркоровим

Однак зірки багато разів спростовували, що у них були відносини або якісь зв’язки крім робочих.

“Розфарбовували білу московську зиму яскравими фарбами! Замовила собі відразу 5 светрів від @kolotvina_brand: молочний, зелений, яскраво-рожевий, синій, смарагдовий. Чорного, шкода, не було в наявності, але ж це класичний колір, який йде всім. Рідко зустрінеш кашемір з шовком в даній палітрі. Светри досить теплі, за рахунок вмісту шовку в них не жарко, можна носити цілий рік, навіть влітку в прохолодну погоду. Загалом, рекомендую цей PREMIUM RUSSIAN BRAND, зайдіть до них на сторінку, знайдете багато цікавого для себе “, – написала Анастасія Стоцька в своєму рекламному пості.

Анастасія Стоцька – російська актриса і співачка, найбільш відома за ролями в таких серіалах, як «9 місяців» і «Дні ангела». Стоцька одруженого з актором Олексієм Секірін, відомим за ролями в серіалах «Справа гастроному №1» і «Гра на вибування», але шлюб не протривав довго.

На даний момент Анастасія одружена з бізнесменом Сергієм, особистість якого приховує від громадськості. У 2011 році у пари народився син Олександр, названий на честь батька Анастасії.

Популярне

Схожі статті

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.

Без хімії! Як красиво пофарбувати яйця на Великдень натуральним барвником – “золоті” крашанки

Крашанки – обов'язковий атрибут Великодня, який готує кожна українська господиня перед святом. Як пофарбувати яйця без штучних барвників в домашніх умовах – читайте далі.

Схоже, пари перебувають на межі розлучення: частенько сваряться вдома Дорофєєва, Остапчук та Єфросиніна

Здається, що ці сімейні пари живуть у мирі та злагоді. Та, виявляється, в родинах Дорофєєвої, Остапчука та Єфросиніної час від часу не все так гладко. Невже невдовзі станеться розлучення?