58-річний багатодітний батько Григорій Лепс: як виглядають всі його спадкоємці? (ФОТО)

Григорій Лепс - артист, якого сміливо можна віднести до категорії епатажних і ексцентричних, адже він не раз був замішаний в гучних скандалах.

Те його викрили у вживанні заборонених речовин, то він вийшов на сцену не зовсім в тверезому стані. Загалом, Лепс не зникав з поля зору ні на рік, і весь час видавав нові фокуси.

До слова, нещодавно ми випустили на Ютуб-каналі відео з падіннями зірок зі сцени, і почесне місце зайняв там саме Григорій. Імовірно, це один з тих концертів, на сцену якого він вийшов не в дуже тверезому вигляді.

Незважаючи на всю абсурдність і спірність його персонажа на публіці, будинки Григорій Лепс – порядна і приблизний батько

58-річний артист активно підтримує у всіх починаннях і дочка від першого шлюбу Інгу, і трьох дітей від другого шлюбу – дочок Єву і Ніколь і сина Івана.

До слова, з усіма ними він систематично спілкується і допомагає фінансово – ще жодна його колишня не заявило, що він залишив її і сина без гроша.

Нещодавно в мережі показали фото, де Григорій Лепс зображений зі всіма своїми дітьми і нинішньою дружиною одночасно.

Дружину артиста звуть Ганна Лепс.

Перша дружина Григорія Лепса: історія любові і розлучення, роман, в якому було більше двох

Першу дружину нині епатажного і відомого на весь світ артиста звали Світлана Дубинська. Зі Світланою музикант познайомився ще будучи нікому невідомим молодим студентом музучилища – вони зустрілися в радгоспі під час збору яблук.

Стосунки зав’язалися. Світлана дочекалася молодого людини з армії, і той зробив їй пропозицію.

Однак батьки Лепса були суворими, і їм не подобалося захоплення сина. Вони постійно провокували розбрат, шукали в невістці недоліки, що в підсумку призвело молодий шлюб до розірвання.

Шлюб не врятувала навіть маленька дочка Інга. Батьки розлучилися, коли дівчинці було лише рік.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.