Розлучення пішло їй на користь: Соломія Вітвіцька вразила квітучим виглядом в розкішній сукні

Провідна ТСН Соломія Вітвіцька, яка нещодавно розлучилася з чоловіком, вразила розкішним зовнішнім виглядом.

Кілька днів тому відома телеведуча Соломія Вітвіцька шокувала своїх шанувальників несподіваною новиною – вона вирішила розлучитися зі своїм чоловіком Владиславом Кочатковим після восьми років шлюбу. Як виявилося, пара вже давно планувала розірвати шлюб, але тільки зараз зважилася на цей крок. Вони розійшлися мирно, без скандалів. Соломія навіть подякувала вже колишнього чоловіка за всі 8 років шлюбу.

Соломія Вітвіцька розлучилася з чоловіком після 8 років шлюбу
Соломія Вітвіцька розлучилася з чоловіком після 8 років шлюбу

Нещодавно Соломія Вітвіцька опублікувала в своєму Інстаграм-блозі нове фото, яке захопило її шанувальників. Телеведуча позувала в розкішному, пишному червоній сукні з відкритим декольте. Свій образ знаменитість доповнила акуратною підвіскою на шиї, красивою укладкою і ніжним макіяжем.

“Скучили за красивим заходам і теплим зустрічам? Готуємося до презентації книги ” Harcourt.Натхнення “. Вибираємо сукню для цього особливого вечора “, – підписала фотографію Соломія.

Користувачі Мережі буквально засипали знаменитість компліментами. “Шикарна”, “Дуже красива”, “Захоплює дух”, “Неймовірна плаття, дуже вам йде”, “Як же вам йде! Футболка бомба “,” Ви дуже красива, плаття підкреслює вашу красу “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.