Джамала зворушила Мережу фотографіями з підросли сином: виповнилося 8 місяців

Українська співачка Джамала зворушила Мережу знімком з маленьким сином.

У 2017 році відома співачка, переможниця відомого пісенного конкурсу «Євробачення» вийшла заміж за підприємця Бекіра Сулейманова. Через півтора року, 27 березня 2018 року, співачка народила первістка – сина Еміра-Рахмана, а в липні цього року Джамала стала мамою вдруге. У артистки народився син Селім-Ремзі.

Джамала з чоловіком і синами
Джамала з чоловіком і синами

Молода мама Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram і лише зрідка публікує сімейні знімки з чоловіком і дітьми. Однак цього разу співачка вирішила порадувати своїх шанувальників і опублікувала дуже трепетне фото з молодшим сином. На фото Джамала сиділа на підлозі і обіймала малюка, якому виповнилося 8 місяців.

Джамала показала фото з маленьким сином
Джамала показала фото з маленьким сином

“Одна за одною хвилі пройдуть.
Як сонце над морем, висвітлять твій шлях.
Ти станеш дорослим, але пам’ятай:
Я поруч назавжди. У серці шукай.
Одна за одною хвилі пройдуть.
Настане і твій час вирушити в дорогу.
Знаю, ти зможеш змінити цей світ.
Тільки добротою. Моя віра летить
Вірю в тебе! “, – зворушливо підписала знімки Джамала.

Користувачі Мережі відреагували на нове фото улюблениці і залишили багато хороших коментарів. “Як мило”, “Маленьке диво”, “З 8 місяцями маленького Селімушку. Нехай росте здоровеньким, найщасливішим і надихає вас “,” Неймовірні слова, до глибини душі “,” Так ніжно “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.