Ігоря Кондратюка застали в обіймах відомої співачки: дружина не перешкода

У Мережі з'явилося фото продюсера і шоумена Ігоря Кондратюка з відомою українською співачкою Наталією Валевської.

Українська співачка Наталія Валевська продовжує активно працювати над кар’єрою. Своїми творчими успіхами і планами дівчина ділиться в своєму Інстаграм-блозі. Так, нещодавно Наталя повідомила, що стала ведучою нового шоу “VALEVSKA SHOW”. Валевська опублікувала ряд знімків з шоуменом і продюсером Ігорем Кондратюком, який став першим героєм її нової програми. У кадрі Валевська позувала в стильних червоних штанях і картатому піджаку. На одному зі знімків вона обома руками обняла Кондратюка і притиснулася до нього всім тілом, а на іншому – вони мило трималися за руки.

Наталя Валевська та Ігор Кондратюк Наталя Валевська та Ігор Кондратюк

“Друзі, з великим задоволенням анонсують вихід нової програми VALEVSKA SHOW. Адже гостем стане телеведучий, продюсер, шоумен і мій наставник Ігор Кондратюк! Ігор Кондратюк – це людина, якій я буду вдячна все своє життя! Спасибі, що саме тоді ви повірили в мене! Ексклюзивно поговоримо про все і навіть більше! Ви не можете цього пропустити! “, – підписала фотографії Наталя Валевська.

Нагадаємо, Ігор Кондратюк вже багато років одружений на жінці на ім’я Олександра Городоцька, яка подарувала йому трьох дітей – синів Сергія та Данилу, а також дочку Поліну. Подружжя звів службовий роман, причому зустрічалися вони недовго і незабаром після початку відносин з’їхалися і живуть в щасливому шлюбі по сьогоднішній день.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.