Подруга Олега Винника Олена Шоптенко вразила ніжністю в прозорій сорочці без нічого (Відео)

Хореограф і зірка шоу "Танці з зірками ", яка в крайньому сезоні була партнеркою Олега Винника, зараз перебуває у відпустці в Еміратах. Мабуть, вона там знайшла дзен.

Звідти знаменитість записала зворушливе відео. Олена стоїть на пірсі і дивиться вдалину. На тлі видно океан. Дівчина в прозорій білій сорочці акуратно поправляє волосся. В описі до такого сповільненого відео вона поміркувати про особисте.

“Я людина, якій вкрай складно просто взяти і влаштувати собі перепочинок. Але практика моєму житті показала, що взяті вночі квитки і спонтанні поїздки часто краще добре спланованих. У моєму випадку в ситуації з відпочинком працює наступне правило:« Чим менше думаєш – тим краще ».

І як же я рада, що цей спонтанний захід і море трапилися в моєму житті “,

– написала близька подруга українського співака Олега Винника Олена Шоптенко.

Нагадаємо, що недавно Альона засвітилася в новому проекті шоу на каналі “Україна “. Один із суддів Олег Винник дізнався її в величезному костюмі саме по легким рухам, які навіть в масивному костюмі виглядали витонченими і професійними.

Прем’єра довгоочікуваного шоу “Маска ” відбулася на телеканалі “Україна ” 16 січня

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко в костюмі Лисиці на Шоу Маска

Під маскою Буйвола переховувався український співак Олег Винник, який став п’ятим зоряним детективом шоу. У другому ефірі шоу “Маска ” проект покинув учасник в образі Крапанки. Під маскою виявилася відомий режисер Оксана Байрак. У третьому випуску шоу покинула Лисиця, під маскою якої виявилася відомий хореограф Олена Шоптенко.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко в костюмі Лисиці на шоу Маска

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.