Анастасія Волочкова розпласталася в салоні краси: ноги в різні боки (Фото)

Багато хто знає про те, що Анастасія Волочкова - справжній майстер по шпагат. Вона може сідати на них в абсолютно будь-якому місці.

Нещодавно Анастасія повернулася з теплих країн, і тут же вирішила відправитися в салон краси, щоб привести себе в порядок. Там балерина і королева епатажу вирішила сісти на шпагат і показала свої вміння всій країні.

“В черговий раз я опинилася в салоні @ flakon.beauty.msk Експресом зробити нарощування нігтів на руках і одночасно педикюр, влаштувавшись напівлежачи в зручному кріслі-просто свято. Затишна і дружня обстановка і професійні майстри. Виміряти Крісло мірою свого шпагату “,

– написала Анастасія Волочкова в своєму Інстаграм-блозі.

Нагадаємо, нещодавно на нашому Ютуб-каналі ми випустили цілий сюжет, де розповіли про особливості Анастасії Волочкової як балерини, і про те, чим вона відрізняється від інших балерин.

На подив, не дивлячись на грубі форми і досить широкі плечі, що нетипово для дівчат, за твердженням театральних критиків, люди йдуть «на Волочкову».

Дійсно, спектаклі за участю балерини збирають повні зали. У 2002 році артистка отримала високу державну нагороду – указом президента балерині присвоюється звання «Заслужена артистка Російської Федерації».

З тих пір вона була прохань гостей на багатьох сценах, навіть незважаючи на конфлікт у Великому театрі.

Варто відзначити, що навіть незважаючи на настільки грубі форми, гнучкості у Насті хоч відбавляй. Вона навіть на бочці може розпластатися на шпагат!

Чим Анастасія Волочкова відрізняється від інших балерин і що не так з її балетом?

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.