Сергій Сосєдов обрушився з критикою на Максима Галкіна і висміяв його сімейний замок

Як відомо, музичний критик Сергій Сосєдов досить часто висловлюється на адресу центральних зірок країни і ближнього зарубіжжя.

Так що досить дивно, що він не зміг залишити без уваги таку значущу і відому пару, як Алла Борисівна Пугачова і її чоловік-пародист Максим Галкін.

Спілкуючись з В’ячеславом Манучарова на його YouTube-каналі, Сергій Сосєдов прокоментував своє ставлення до нинішнього творчості Максима Галкіна, а також до його способу життя.

“У Галкіна – мільярди. Його діти і внуки можуть не працювати … Галкін дуже талановитий, Без дурнів. Цього ніхто не заперечує. Але чому люди за свої таланти повинні отримувати мільярди. Якщо у тебе є талант, ти повинен його роздаровувати, а не брати за це мільярди і будувати потім свої замки. Мені це не зрозуміло “,

– заявив музичний критик Сергій Сосєдов, обурено висловлюючись на адресу свого колеги по шоу-бізнесу.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Також нещодавно Сергій Сосєдов висловлювався в сторону Алли Борисівни Пугачової і Миколи Баскова.

З приводу Примадонни Сосєдов заявив, що, нібито, тієї вже пора на пенсію, а вона все намагається якось заманити публіку короткими спідницями і стрункими ніжками в Інстаграм.

Те ж саме Сергій Сосєдов сказав і про Миколу Баскова, який не так давно взявся завойовувати тренди Тік-Тока. До слова, Микола Басков в 2020 році дійсно зайняв лідируючі позиції завдяки новому хіту “Дико тусім “, який він випустив спільно з популярним тіктокером данин Мілохін.

Дана композиція досі нерідко з’являється на центральних музичних каналах і радіостанціях як одна з найбільш топових в 2020 році.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.