Приголомшлива Даша Астаф’єва поділилася першими “дзвіночками” старості – глибокі зморшки

Знаменитість Даша Астаф'єва показала знімок обличчя крупним планом, де особливо помітні її численні як маленькі, так і глибокі зморшки.

У свої 35 років українська модель, телеведуча і співачка є мрією багатьох чоловіків, однак шкіра має властивість старіти, і навіть після підтяжок дрібні зморшки все ж видно.

“Як полюбити себе? Я тиждень шукаю тишу і усамітнення, щоб написати відповідь на найпопулярніше питання в моїх особистих повідомленнях.

«Як полюбити себе»

далі ЛЗ

Як?

Для початку, давайте сміливо позначимо це якість – талантом “,

– почала міркувати українська артистка.

Далі в публікації вона розповіла про свої методи, які допомагають пізнати себе, полюбити себе і почати себе цінувати більше.

Нагадаємо, восени 2020 го Даша Астаф’єва знову роздяглася для відомого чоловічого журналу. А в січні 2020 го була серед подруг Олі Полякової, які розіграли співачку і влаштували для неї сюрприз-вечірку до дня народження.

Там Даша Астаф’єва як завжди приміряла дуже спокусливе і гарна сукня, тому всі дивилися тільки на неї.

Також варто додати, що український символ краси і привабливості Даша Астаф’єва нерідко знімається в вкрай відвертих фотосет.

Наприклад, в одній з останніх фотосесій відома модель позувала в сітчастому боді. А висока посадка нижньої білизни зробили образ більш загадковим і стильним.

Відзначимо, раніше Даша Астаф’єва була солісткою групи “НікітА “, однак зараз вона більше часу приділяє розвитку себе як моделі, а також своїй кар’єрі телеведучої.

Але ким би вона не була, вона все одно залишається однією з найкрасивіших жінок України.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.