Осадча, Каменських та інші зірки продемонстрували домашні образи

Навіть на карантині українські зірки не припиняють спілкуватися зі своїми прихильниками. Майданчиком для комунікації є соціальні мережі, де артисти публікують нові фото та відео. Через ізоляцію на час поширення коронавірусу головними локаціями для зйомок стали ванна, вітальня та кухня. Як виглядають зірки в домашніх умовах, дивіться на нашому сайті.

Настя Каменських за період карантину поділилася з фанатами декількома стильними образами – у спортивному костюмі, піжамі та в буденній спідниці з футболкою.

Надя Дорофєєва для дому обирає костюм з коротким топом.

Співачка Ані Лорак по будинку розгулює у толстовці та вузьких джинсах.

Стильні образи демонструє і ведуча Катя Осадча. На її сторінці в Instagram ледь не щодня з’являються нові світлини.

Популярне

Схожі статті

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка? 

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!