З одягу тільки пальто: Лілія Ребрик продемонструвала стрункі ніжки, забувши надіти спідницю

Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик здивувала публіку сміливою фотографією.

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик з тих знаменитостей, які намагаються бути ближче до своїх шанувальників і активно ведуть соціальні мережі. Інстаграм зірки налічує майже 700 тисяч підписників, з якими Ребрик ділиться свіжими фотографіями, думками і порадами.

Нещодавно в мікро-блозі Лілії Ребрик з’явилося нове фото, яке здивувало шанувальників своєю відвертістю. На чорно-білому знімку актриса позувала в короткому картатому пальті, під яким більше нічого не було. Актриса оголила плече і виставила на показ свої підтягнуті ніжки, розбурхавши фантазію шанувальників.

Лілія Ребрик опублікувала дуже сміливу фотографію
Лілія Ребрик опублікувала дуже сміливу фотографію

“Якщо середа – це маленька П’ятниця, то вівторок – це маленький четвер, який наближає нас до вихідних ?! Хоча у актора і ведучого дні вихідних не вираховуються, адже ми можемо працювати з ранку і до світанку в неділю і відсипатися посеред тижня (якщо , звичайно, немає ефірів “Ранку з Україною “). Але тим не менше – відчуття, що вихідні все ближче, дають більше сил для натхненної праці та енергійного всім вівторка! Нехай на все сьогодні вистачить сил! “, – підписала фото Лілія Ребрик.

Користувачі Мережі буквально засипали зірку компліментами. “Цей образ вам шалено вам йде”, “Ви просто чудові”, “Лиличка, ти просто красуня”, “Таке відчуття, що забули надіти спідницю”, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.