Діти голлівудської акторки виконали пісню Антошка (Відео)

У мережі з'явилося відео, на якому доньки акторки українського походження Міли Йовович співають пісню "Антошка".

Відповідний допис поширила на своїй сторінці в Instagram старша донька актриси Евер. На відео 12-річна дівчинка разом із 5-річною сестрою співають відому дитячу пісеньку російською мовою «Антошка».

Діти виконують композицію під музичний супровід свого батька Пола, який грає на фортепіано. Свій імпровізований виступ вони супроводжують оплесками.

“Ми робимо все можливе, щоб наші дні були продуктивними і позитивними у ці важкі часи. Ми сподіваємося, що це допоможе посміхнутися людям, які це дивляться”, – такий текст залишила Евер під роликом.

Нагадаємо, у Міли Йовович та режисера Пола Андерса є третя донька – двомісячна Озіан.

View this post on Instagram

 

A post shared by Ever Gabo Anderson (@evergaboanderson) on

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.