Ані Лорак одягла яскраво червоний плащ на своє тіло і зухвало позувала на камеру, а під ним нічого

Українська та російська співачка Ані Лорак знає, чим можна залучити публіку. І вже скоро вона випустить кліп, знятий в Україні.

Імовірно, відеороботу зняли в Україні, так як слух про це пішов під час її перебування в країні. Інтерес Ані Лорак підігріла до своєї прем’єри ще й гарячим фото.

“Приготуйтеся … Вже зовсім скоро “,

– написала Ані Лорак в своєму мікроблозі в Інстаграм.

На знімку Ані Лорак одягла червоний яскравий плащ, і, очевидно, що під ним нічого немає. На фото Ані варто в впевненою позі – ноги розставила трохи ширше плечей, а руки вмостившись на талію.

Ось що в коментарях міжнародної зірці написали її шанувальники і критики:

ох вже це скоро

Красуня !! Вам так йде цей колір !!!

Кароліночка, дорога, ти немов блискавка: яскрава, зачаровує, сліпуча! Небесне створення дивовижної краси! Стихія, що тягне наші серця в чарівну глибину неймовірного голосу! Той самий вогонь, на який можна дивитися вічно!

Ви не уявляєте, як ми чекаємо

Ані Лорак зняла новий кліп в Україні – вихід запланований на березень 2021 року

Нагадаємо, Ані Лорак уже більше шести років живе і працює в Росії. Там же вона виховує свою дочку від турецького бізнесмена і свого першого чоловіка Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак
Ані Лорак зняла новий кліп в Україні – вихід запланований на березень 2021 року

Концерти в рідній Україні співачка не давала кілька років. А в січні цього року вона раптово на час повернулася на свою батьківщину.

Судячи з Інстаграм-історіям, вона займалася там роботою. Але що саме знімала і де конкретно виступала – невідомо. Ані Лорак вирішила залишити це в секреті.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.