Історія кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе: була розлучницею, а стала єдиною

Історія кохання Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе - одна з найзагадковіших історій у вітчизняному шоу-бізнесі. Вони разом не заради, а всупереч - пліткам, пересудів.

Чутки про те, що Костя і Віра разом, ходили багато років до того, як вони офіційно оголосили про свій союз. Чутки дійшли до такого абсурду, що навіть коли прес-служба Віри Брежнєвої підтвердила факт відносин з Меладзе, публіка не повірила і вважала цю новину справжнісінькою газеткою “качкою “.

Не завадила навіть різниця у віці

Костянтин Меладзе
Костянтин Меладзе

Перша проблема особистих взаємин пари полягала в тому, що він – продюсер, а вона – красива і мила, але його підопічна. Хіба мало там кому приписували роман з цими віагрянки.

Тим більше, Костянтин Меладзе тоді був одружений і у нього були діти.

Але, мабуть, краса і мудрість неповторною блондинки настільки його захопила, що він готовий був кинути все, аби бути з нею однією.

Так і сталося, Костянтин Меладзе пішов від дружини, дітей, і став жити з жінкою, яка на 18 років молодша.

Віра Брежнєва щаслива в шлюбі з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва щаслива в шлюбі з Костянтином Меладзе

Весілля було не гучною

За словами Костянтина Меладзе, ніхто з друзів і близьких не знав про їх з Вірою весіллі. Вони простий удвох полетіли в Італію, де скромно розписалися в мерії, яка перебувала поруч з їх готелем. Після вони посиділи в ресторанчику на березі моря, а потім удвох провели два абсолютно щасливих, шикарних дня.

Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва
Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва

“Схожість багато. Інше питання – хто з нас Пігмаліон, а хто Галатея. Подумати треба … Дуже велика кількість часу і сил у мене йшло на роботу, кар’єру, музику. І вона багато в чому мені відкрила очі на якісь інші, набагато більш привабливі та необхідні речі … Коли вона з’явилася в моєму житті, я став подорожувати, дивитися по сторонах, виліз з підводного човна … “,

– розповідав якось Костянтин про свою улюблену дружину.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.