Нинішня дружина Володимира Остапчука оголилася у ванній і дала фанатам заглянути туди – виглядає гаряче

Нова дружина Володимира Остапчука Христина- та ще фатальна красуня. І свого зовнішнього вигляду вона взагалі не соромиться, викладаючи яскраві фото в чому мати народила.

Судячи з поведінки чоловіка, він зовсім не проти того, щоб Христина демонструвала свої шикарні форми на публіку.

Він навіть трохи пишається цим, і сам не проти зняти з себе все, аби вийшла гарна фотографія.

Останнє фото Христини Гірник наповнене ніжністю і жіночою енергією – там вона повністю все з себе зняла, і повернулася спиною. До слова, позувала Христина в незвичайній локації – у ванній.

“Добрий вечір!
Вибачте, що я до вас спиною, розвернутися не ризикнула! Навіщо мені 500 К передплатників !!! “,

– написала Крістіна в описі до свого фото.

Нагадаємо, нещодавно нинішня дружина ведучого шоу “Маска ” на телеканалі “Україна ” Володимира Остапчука Христина Остапчук (Гірник) звернулася до колишньої дружини шоумена Олені Войченко з проханням “залишити її в спокої ” і припинити “поширювати неправдиву інформацію “про неї і Володимирі.

А пізніше Олена відповіла Христині, звинувативши її у брехні. Розповідаємо все по порядку.

У своїх Інстаграм-історіях Христина опублікувала відеозвернення, в якому зізналася, що “довгий час мовчала “, але тепер вирішила відповісти колишній дружині Володимира.

Нагадаємо, телеведучий Володимир Остапчук розлучився з Оленою Войченко в 2019 році, залишивши їй, за словами самої Олени, дитини і величезні борги.

Крім того, як розповіла колишня дружина Володимира, він не платить їй аліменти, і заборгував вже велику суму.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.