Зробила модну стрижку каре і повністю змінила імідж: співачка Ані Лорак представила нову пісню

Ані Лорак давно говорила про те, що планує здивувати свою аудиторію результатами щільної роботи, і напередодні весни вона вирішила порадувати фанатів новою композицією.

Новинку українська і російська співачка вже опублікувала на всіх музичних платформах, і трохи поділилася емоціями в Інстаграм.

“Мої улюблені!
Довгоочікуваний ліричний сингл «НАПІВПОРОЖНЯ» вже доступний на всіх цифрових платформах …
Це особлива для мене пісня про сильну, вольової особистості, яка пройшла через помилки і розчарування, але, тим не менш, змогла зберегти в собі світло.
Нехай у вашому житті завжди перемагає взаємна щира любов “,

– написала виконавиця.

Ані Лорак похвалилася ще однією важливою подією у своєму житті – засвітила кільце на пальці

Нове прикраса з камінчиком вона показала за допомогою досить зухвалого фото – одягла на тіло червоний плащ, поставила руки з боків і самовпевнено дивилася в камеру.

Багатьом такий новий вигляд їх кумира дуже сподобався.

Нагадаємо, Ані Лорак (справжнє ім’я – Кароліна Куєк) народилася 27 вересня 1978 року в місті Кіцмань Чернівецької області.

У 2008 році співачка представляла Україну на конкурсі “Євробачення ” з піснею Shady Lady і посіла друге місце. У тому ж році вона отримала звання народної артистки України. З 2015 року Ані Лорак живе і працює в РФ.

З огляду на те, що і робота, і особисте життя Лорак закручені в Росії, для українців стало справжнім подивом, що їх кумир приїхала в Україну в січні цього року.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Ані Лорак вагітна – такі чутки ходять по мережі вже більше року. Ми вирішили розібратися чи правда це, і якщо так, то хто ж справжній батько її майбутніх дітей.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.