Анастасія Стоцька показала свою улюблену дочку з очима і посмішкою Філіпа Кіркорова: сумнівів не залишилося

Довгі роки існує думка про те, що Анастасія Стоцька нібито народила своїх дітей від короля російської естради Філіпа Бедросовича Кіркорова.

Сам Кіркоров та Анастасія зв’язку будь-які, крім робочих, заперечують, і Анастасія називає батьком своїх дітей іншої людини, проте є одна явна правда, і її не приховаєш – і син, і дочка Анастасії дуже вже схожі на Філіпа.

Анастасія Стоцька зараз виховує двох дітей – дочку і сина

І обидві дитини дуже схожі на Філіпа своїми очима, кучериками, темними і густим волоссям, посмішками.

Віра Стецько народилася в 2017 році. Зараз їй всього три рочки. Саме її і показала мама в своєму Інстаграм-блозі.

“Отримала сьогодні в подарунок для моєї Верочки п’ять лялечок з сюрпризом, що походить із стаканчика, варто лише полити водичкою! Дочка в повному дівчачої захваті – грає тільки ними. Всю колекцію лялечок можна придбати в Пятерочка по суперспеціальной ціною з 23 лютого по 21 березня, докладніше в акаунті “,

– написала Анастасія Стоцька у себе в Інстаграм-акаунті.

Також Анастасія виховує сина Олександра Абгарян, йому 9 років, і народився він в 2011 році.

“Звинувачення ” в тому, що Стоцька таємно народила дітей від Кіркорова доходили навіть до абсурду – від неї вимагали, щоб співачка публічно зробила незалежний ДНК-тест і спростувала або підтвердила спорідненість з поп-королем.

Анастасія Стоцька відмовилася робити ДНК-тест, щоб довести відсутність спорідненості Філіпа Кіркорова з її дітьми. Щоб аргументувати свою позицію, співачка заявила, що не зможе переконати людей, які вірять чуткам про те, що поп-король батько її спадкоємців. І вважає цей тест – безглуздою показухою.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.