Чим зараз займається улюбленець публіки Дмитро Маліков і як виглядають його діти?

Співак і композитор Дмитро Маліков, починав свою кар'єру в 80-х роках.

Він був відомий глядачам як успішний автор і виконавець романтичних пісень, а також як талановитий піаніст. Останнім часом Маліков рідко з’являється на телебаченні. Чим зараз займається артист і як живе його родина-читайте про це в нашій статті.

Творча діяльність

Дмитро Маліков
Дмитро Маліков

Останнім часом Дмитро Маліков змінив вектор своєї музичної кар’єри від поп музики до мистецтва іншого рівня. Тепер він зосереджений на серйозній музиці і є автором великих інструментальних проектів, в яких органічно поєднуються традиції російської класики, етнічні мотиви і сучасні аранжування.

Його грандіозні шоу «Pianomaniя» і «Pianomaniя Classic» мали величезний успіх не тільки в Росії, але і у Франції. Прагнення залучити молодь до серйозної музики знайшло відображення в соціально-освітній програмі “Уроки музики”, в рамках якої Маліков провів для початківців музикантів близько 100 безкоштовних майстер-класів з різних містах Росії.

Він також займається продюсерською діяльністю, допомагаючи починаючим виконавцям знайти свій шлях у творчість.

Суспільна діяльність

Дмитро Маліков з дружиною
Дмитро Маліков з дружиною

Створений Маліковим в 2011 році благодійний фонд “Проникаючи в серці” допомагає збирати кошти для реабілітації дітей інвалідів та людей, які страждають важкими захворюваннями, надає допомогу медичним та соціальним установам.

Особисте життя

Дмитро Маліков і його сім'я
Дмитро Маліков і його сім’я

Зараз Маликову 51 рік. У нього троє дітей і красуня дружина-Олена Малікова, в минулому Ізаксон. Олена відома як модельєр, режисер і продюсер. Вона на сім років старше свого чоловіка, але це не завадило їм створити міцну сім’ю.

Дмитро Маліков і його сім'я - дружина і дочка
Дмитро Маліков і його сім’я – дружина і дочка

Маліков удочерив Ольгу-дочка Олени від першого шлюбу, зміг стати для дівчинки другом і авторитетом. Коли Ользі виповнилося 15 років, в сім’ї Малікових народилася дочка Стефанія.

Пізніше подружжя вдалися до допомоги сурогатної матері і в 2018 році в родині Малікова з’явився син Марк. Зараз Ольга щаслива в шлюбі і подарувала зоряної сім’ї внучку Анну.

Дмитрий Маликов и его семья
Дмитро Маліков і його сім’я

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.