Дан Балан на тлі чуток про роман з Тіною Кароль притулився до неї у всіх на очах: немає сил приховувати

Дан Балан і Тіна Кароль вперше за довгий час засвітилися на публіці разом. Нова хвиля чуток про роман між молдавським мачо і українською поп-дівою забезпечена.

Ця парочка є однією з найкрасивіших і загадкових в усьому вітчизняному шоу-бізнесі. Вся справа в тому, що і Дан, і Тіна зберігають мовчання та ніяк не коментують ймовірні стосунки, а публіка тільки й чекає будь-яких офіційних підтверджень їх екранного кохання.

Початок усьому поклав дев’ятий сезон вокального талант-шоу “Голос країни”, де одне з тренерських крісел зайняв Балан. Кароль же на той момент була вже досвідченим зірковим тренером, хоча перемогу тоді здобула саме підопічна Дана.

Дан Балан
Дан Балан

Тіна відразу сподобалася молдавському артисту і він почав обсипати її знаками уваги, на що та спочатку реагувала досить стримано. Здавалося, вона неприступна, проте з часом виконавиця дала волю почуттям і стала кидати колезі кокетливі погляди.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Масла у вогонь підлила поява на сцені “Голосу” мами Балана Людмили в наступному десятому сезоні проекту. Жінка, звертаючись до сина і потенційної невістки, заспівала народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”, що, звичайно, не залишилося без уваги глядачів.

Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан
Тіна Кароль, Людмила Балан і Дан Балан

Яке ж було розчарування прихильників, коли стало відомо, що в продовженні “Голосу країни” місце Дана зайняв Олег Винник. Втім, зовсім без Балана Кароль не залишилася.

Ведучий шоу Юрій Горбунов опублікував в своєму Instagram нове фото зі зйомок, на якому він і його дружина Катя Осадча позують в компанії усіх наставників 11 сезону, а поруч з Тіною стоїть молдавський мачо. Він розплився в усмішці і ніжно обійняв поп-діву за шию, чому вона тільки рада.

Коментатори залишилися в захваті від побаченого, відзначивши, що разом Дан Балан і Тіна Кароль виглядають прекрасно. Більше подробиць їх таємного роману дивіться на YouTube-каналі Одна Минута:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.