Актриса Ольга Сумська в перший день весни похвалилася результатами пластики обличчя

54-річна актриса театру і кіно Ольга Сумська любить підтримувати себе в естетично привабливому вигляді, тому іноді робить підтяжку обличчя.

В її віці це досить часта практика серед медійних людей, так як всім на камеру хочеться виглядати молодими і бадьорими.

1 березня Ольга Сумська в своєму Інстаграм-акаунті виклала яскраве Селфі і відео, де вона позує і показує своє обличчя після роботи з гримерами. Фанати помітили, що Ольга виглядає дуже молодо – раніше зморшок і обвислій шкіри навколо очей було більше.

У коментарях фанати припустили, що Ольга Сумська звернулася до косметолога або пластичного хірурга щоб привести особа в порядок.

Ольга Сумська показала “помолоділе особа “: тепер виглядає ні на 54, а на 30 років

Нагадаємо, нещодавно відома українська актриса і героїня серіалу “Фортечна ” Ольга Сумська поділилася з шанувальниками архівними фото. Вона показала, як позувала з чоловіком в Бердянську на тлі моря і показала свій перший мобільний телефон.

Актриса вирішила згадати відпочинок в Бердянську. На особистій сторінці в інстаграме вона поділилася фотографією, де позує разом з коханим. Ольга показала шанувальникам зворушливий момент з минулого. Там на неї надіта кепка і леопардовий купальник.

Вони з чоловіком стоять один до одного спиною і розмовляють по різним телефонами. У Ольги Сумської також прозорі сонцезахисні окуляри, які не приховують її грайливого погляду.

Відзначимо, Ольга Сумська – це народна і заслужена артистка України, яку знають і люблять як в маленьких містечках, так і в великих містах-мільйонниках.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.