Дівчинка народилася з дуже густим волоссям (Фото)

Ця маленька дівчинка з'явилася на світ з густим волоссям. Але ніхто не очікував, що воно буде так швидко рости.

Прекрасна дівчинка на ім’я Чанко володіє найкрасивішим волосся у світі. Напевно, кожен погодиться, що у дитини шикарна шевелюра.

Дитині тільки 6 місяців, а їй уже потрібно купувати аксесуари для зачісок. Чанко народилася уже з волоссям, але з кожним тижнем вони росли все швидше і продовжують рости. Мама дівчинки каже, що ніяких методик для росту волосся не використовувала.

Ребенок родился с волосами
Дитина народилася з волоссям

Густе волосся дівчинці подарувала природа. Але жінка трохи переживає, що буде далі. Волосся як ніби окремо росте, незважаючи на загальний розвиток дитини. Звичайно, зараз маленька Чанко виглядає чудово. Але чи впорається вона з такою копицею волосся в майбутньому?

Девочка по имени Чанко
Дівчинка на ім’я Чанко
Красивая шевелюра
Красива шевелюра

 ""

Щаслива мама почала публікувати фото своєї доньки в соціальних мережах. Не закохатися в таку незвичайну дівчинку і в її прекрасне волосся просто неможливо.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.