Втративша зуб телеведуча Марічка Падалко захопила прекрасною посмішкою – стоматолог постарався

У минулому році телеведуча Марічка Падалко прославилася завдяки тому, що в прямому ефірі на телеканалі 1 + 1 у неї випав зуб. Вона майстерно викрутилася.

Цю ситуацію Марічці згадують досі, хоча вона вже давно зробила собі нову гарну посмішку. Своєю посмішкою вона красується практично на всіх фотографіях, які публікує в Інстаграм-акаунті.

Виглядає Марічка Падалко відмінно – її шикарну посмішку прикрашає чиста шкіра і вічно сяючі очі

У новому пості в Інстаграм телеведуча і зірка новин на всеукраїнському телеканалі 1 + 1 привітала всіх з першим днем зими

На знімку жінка позувала в гримерці телеканалу перед черговим випуском новин. Вона тримає букет квітів в руках і посміхається.

За зовнішнім виглядом Марічки видно, що з нею попрацювали і стилісти, і гримери, і візажисти.

Ось що коментатори пишуть в описі до знімка телеведучої:

  • шикарна
  • Це точно! Зима булу чудова !!!
  • Взаємно. Ураааааа !!
  • Красунечка

Нагадаємо, нещодавно Марічка Падалко відсвяткувала свій 45-й день народження. В честь цього прес-служба телеканалу 1 + 1 нагадала, що на телебачення вона потрапила зовсім випадково, а стала найвідомішою провідної країни.

До слова, розповідає новини з телевізійних екранів Падалко вже більше півтора десятка років.

А починалося все з того, що Марічка Падалко розповіла малюкам про мультики, вела програму “Про спорт ” і навіть встигла побувати провідною “Сніданку з 1 + 1 “. А ще завзято танцювала на всю країну. Без спорту телеведуча не може ніяк.

Марічка Падалко бігає марафони, адже біг – це її улюблений вид спорту. У 2018 році перепливла Босфор. Навіть під час карантинного року 2020 Марічка поборола коронавірус і не припинила свої пробіжки і запливи. Про що часто звітує в мікроблозі Інстаграм, на який підписані майже 200 тисяч осіб.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.