Схудла і осміліла: Джамала розстебнула куртку, забувши, що під нею нічого немає

Українська співачка Джамала порадувала шанувальників сміливим фото і важливою новиною.

Влітку минулого року Джамала стала мамою вдруге. Звичайно, вагітність і пологи – це великий стрес для організму. Тож не дивно, що фігура співачки змінилася і вона набрала кілька зайвих кілограмів. І зараз, через півроку після пологів, співачка Джамала намір привести себе в форму і скинути зайві кілограми.

Джамала після вторіх пологів сильно поправилася
Джамала після вторіх пологів сильно поправилася

Артистка вже 1,5 місяці дотримується правильного харчування і займається спортом. Такий спосіб життя дає свої результати – Джамала вже виглядає набагато краще. Результат свого схуднення співачка продемонструвала в недавній фотосесії, а фото вона опублікувала в своєму Інстаграм-блозі.

На фото артистка позувала в блискучій куртці, під якою не було нічого. Джа приспустили куртку і оголила плече, розбурхавши фантазію шанувальників.

Джамала забіла про скромність і показала сміливе фото
Джамала забіла про скромність і показала сміливе фото

У підписі до фото співачка пояснила своє грайливий настрій і поділилася важливою новиною: “Альбом« МИ »побачить світ 12 березня. Це альбом про вас, альбом для вас, і скоро він з’явиться в ваших списках відтворення “.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото і майбутню подію. “Дуже чекаємо нові альбоми”, “Ууурррааа! Новий альбом! “,” Немає кращої новини! З величезним нетерпінням чекаємо “,” Боже, боже, боже, як же я чекаю 12.03, що не могуууууу, аааааааа “- пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.