Бочеллі заспіває у порожньому Міланському соборі на Великодень

Соліста буде супроводжувати органіст Емануеле Віанелло, який працює в храмі. Публіки на концерті не буде.

Італія – одна з тих країн, яка найбільш постраждала від пандемії. Зараз лікарі фіксують, що рівень пандемії йде на спад і батьківщина великих художників і скульпторів потихеньку, немов птах-фенікс, починає відроджуватися з попелу.

Мистецтво завжди було невід’ємною частиною Італії. Саме її вважають батьківщиною епохи Відродження і “будинком ” великих оперних співаків.

Діячі культури і в ситуації, що склалася продовжують “заліковувати” рани свого народу за допомогою мистецтва.

Італійський тенор Андреа Бочеллі дасть концерт у порожньому Міланському соборі в день католицького Великодня, який цього року припадає на 12 квітня.

Миланский собор, г. Милан
Міланський собор, м. Мілан

Увесь світ матиме змогу побачити його концет за допомогою онлайн-трансляції на майданчику YouTube. Серед іншого Бочеллі виконає Ave Maria Шуберта і Sancta Maria Масканьї.

Я вірю в силу спільної молитви, – заявив Бочеллі. – Я вірю в християнську Пасху, універсальний символ переродження, який всім – вірують вони чи ні – потрібен зараз. Щедрий, відважний і сміливий Мілан і вся Італія дуже скоро знову стануть мотором відродження, якого ми чекаємо.

Фонд Андреа Бочеллі також збирає гроші для допомоги в покупці всього необхідного для захисту медичного персоналу від коронавірусу.

Концерт носить назву “Бочеллі: Музика для надії ” і почнеться о 7 годині вечора за італійським часом (20:00 за Києвом) 12 квітня.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.