Поки Каменських приховувала, Потап проговорився і показав поповнення в родині: третій – не зайвий

Про те, що в родині Потапа і Насті поповнення - подейкують давно. Однак і Настя, і Потап дотримуються фрази "щастя любить тишу ".

Тому від них важко дізнатися про якісь зміни в особистому житті. Але напередодні Потап опублікував у себе в Інстаграм пост з новим членом їх сім’ї. Вихованець досить незвичайний, багато хто навіть не знали хто це. Але виглядає як красива породиста кішка.

“Не забувайте, ми – частинка природи, ніяка людина ні цар ні імператор і не повелитель, людина-учень, всім нам треба вчитися у Mother Nature! Ми тільки забирали, забирали і забирали, настає час давати і допомагати! Хоча б знати і думати про природу – вже корисно! Це рисёнок)) “,

– написав український репер Потап.

На знімку зображений каракал, який сидить у нього на плечі.

Відзначимо, Каракал – це степова рись. Як пише сайт “Вікіпедія “, каракал – хижий ссавець сімейства котячих. Довгий час каракала відносили до рисям, на яких він схожий зовні, однак через низку генетичних особливостей його виділили в окремий рід.

Ось що пишуть в коментарях чоловікові Насті Каменських:

  • Який гарненький, – пише користувач з ніком iryna_makarenko
  • Це не рись, це Мега милий Каракальчік, – коментує фоловерів з ніком sidorenko_vasiliy

На знімку Потап знаходиться очевидно не вдома, так як стелі офісні. Можливо, він навіть зайшов в зоопарк.

Настя Каменських поки що не коментувала поповнення в родині, але знаючи те, як вона любить тварин, то рись Настя радо прийме у себе вдома.

Тим більше, дітей у Потапа і Насті немає, тому вони ж повинні за кимось доглядати. Ось і тестують себе в якості “батьків ” тварин.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.