Живіт вже на ніс лізе: вагітна Даша Квіткова втиснула своє “добро” в вузький купальник

Екс-холостяк Микита Добринін позував в ніжній фотосесії разом зі своєю дружиною Дашею Квіткова, яка зараз в цікавому положенні. Фото вийшли дуже милими.

Даша і Микита недавно оголосили, що чекають свого первістка. З тих пір подружня пара часто ділиться ніжними знімками, які пара зробила на пам’ять про цю прекрасну періоді.

Даша Квіткова відкрито зізналася в коханні своєму чоловікові Микиті Добриніна на всю країну

“Щаслива, що ти мій чоловік. Спасибі, що сім’я у тебе завжди на першому місці. Пишаюся і люблю, мій кращий ведучий “, – підписала зворушливе чорно-біле фото Дарина.

До слова, нещодавно пара вже оголосила, що їхній первісток – це буде син. Микита Добринін дуже радий, що у нього буде гідний спадкоємець і продовжувач роду.

Ось що в коментарях Даші пишуть її шанувальники:

  • чудові
  • Щастя вам
  • які ви Оогонії !!
  • Неймовірні
  • З наступающим 8 марта

Нагадаємо, що переможниця шоу “Холостяк ” і дружина Микити Добриніна Даша Квіткова недавно показала великий вагітний животик в спортивному топі. У своєму мікроблозі в Інстаграм блогер поділилася з фанатами в Instagram фотографіями зі своєю оригінальною фотосесії. На знімках майбутня мама постає в босоніжках зі шнурівкою на невеликих підборах і в чорному комплекті нижньої білизни.

А ось в парі інших холостяків поки що не плануються діти. Так, екс-холостячка Ксенія Мішина зі своїм новим обранцем Олександром Еллерт поки що не поспішає заводити спільних дітей, але ось під вінець збирається.

Зокрема, Олександр зізнався, що планує все таки зіграти весілля в теплу пору року. Нещодавно пара повернулася з відпочинку в Домінікані, і схоже, вони планують вивести свої відносини на серйозний рівень.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.