Чарівна Віра Брежнєва без макіяжу і з распатланнимі волоссям показала як ходить будинку

Віра Брежнєва - співачка, актриса, екс-учасниця популярного гурту "Віа Гра ". Дівчина також веде свій Інстаграм-блог, на який підписані майже 12 мільйонів людей.

Віра Брежнєва – визнана красуня, символ жіночності та краси для багатьох чоловіків. Вона вважається однією з найкрасивіших жінок і України, і Росії. Її обранця Костянтину Меладзе дуже пощастило. Однак є одне “але ” – шанувальники бачать, як дівчина виглядає на публіці, але не бачать, як вона виглядає в домашній обстановці перед чоловіком.

Віра Брежнєва вирішила це виправити і показала домашнє Селфі без макіяжу крупним планом

На фото з Інстаграм Віри Брежнєвої видно, що воно без фільтрів, обличчя чисте, світле, тон рівний. Її брови акуратно покладені гелем, а сіро-блакитні очі яскраво виділяються на тлі густих вій. Волосся Віри скуйовджене, стирчать в різні боки. Мабуть, вона тільки прокинулася або просто не збиралася робити укладку.

З прикрас Брежнєва носить будинку невеликі сережки лучевідной форми і масивний ланцюг на шиї, імовірно, зі срібла (може бути, біле золото або біжутерія).

Нагадаємо, Віра Вікторівна Брежнєва (вона ж Кіперман – прізвище від попереднього чоловіка) – українська поп-співачка, актриса, телеведуча, колишня учасниця поп-групи «ВІА Гра». Також Віра – це посол доброї волі ООН з питань ВІЛ / СНІДу.

Її чоловік – продюсер і композитор Костянтин Меладзе, старший брат Валерія. Пара познайомилася, коли Костянтин ще був одружений, а молодша на 18 років Віра прийшла пробуватися солісткою в його групу. Він не встояв перед її красою, жіночністю і мудрістю. Зараз вони живуть разом, спільних дітей немає.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.