Група “НеАнгели” розпалася після 15 років існування: Камінська і Смеюха готують прощальний концерт

Популярна українська поп-група "НеАнгели" розпалася після довгих 15 років існування. Солістки дуету вже готуються до прощального концерту.

Ця сумна новина з’явилася в четвер 4 березня в Інстаграмі Слави Камінської після ефіру ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, де вона розповіла, чому було прийнято таке рішення.

Свою “промову” співачка почала з гумором і зазначила, що нарешті через 15 років пісня “Юра, прощай. Юра, прости” стала актуальною. Справа в тому, що продюсером групи є Юрій Нікітін.

НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним
НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним

Ось як Камінська відповіла на головне питання, що цікавить їх аудиторію — причини розпаду дуету:

“Це спільне рішення — моє, Вікіне і Юри. Нам трошки з Вікою стало тісно, ось уже якось і на концертах, і на студії, і в кліпах. Все-таки вже дівчинки дорослі”.

НеАнгели на сцені
НеАнгели на сцені

Однак далі з’ясувалося, що головним ініціатором все ж був Нікітін:

“Це не ми захотіли. Так вийшло, що любов проходить, почуття згасають. Точно так же, мабуть, у Юри більше немає ні бажання, ні можливості нами займатися. Але йшли до цього всі”.

Слава Камінська на 1 + 1
Слава Камінська на 1+1

Незважаючи на те що солістки багато лаялися, Слава зізналася, що їй трохи сумно від того, що їх спільна творча історія закінчується:

“Ось я зараз, чесно, сиджу нервую, як в перший раз, коли виходила на сцену. НеАнгели — це вже легенда. Дві мої вагітності пройшли з Вікою, хочу щоб третя пройшла якось “окремо”.

Що стосується подальших планів учасниць групи, то вони обидві не збираються йти зі сцени, але кожна піде в сольне плавання. При цьому Камінська запевнила — зі Смеюхою вони остаточно не прощаються.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.