(Відео) Тіна Кароль цілується з Потапом: новий проект на 1 + 1 ошелешив новинами

6 березня з 20:20 на телеканалі 1 + 1 стартує новий проект під назвою "Ліпсінк Батл ", ведучими якого стали репер Потап і співачка Тіна Кароль.

Прес-служба каналу і шоу хоче заінтригувати глядачів, тому в мережу злили відео, де Потап ніжно обіймає і цілує Тіну. Шоу ще не стартувало, але вже можна зрозуміти – буде дуже і дуже жарко. Після такого поцілунку виходить, що у Дана Балана зовсім немає шансів на завоювання серця цієї прекрасної українки.

“Уже в цю суботу на грандіозній сцені ” Ліпсінк батл “буде дуже гаряче. Ти не можеш пропустити! Вмикай телеканал 1 + 1 6 березня о 20:20 і насолоджуйся прем’єрою шоу зіркових пародій “,

– сказано в описі до інтригуючого ролику.

У коментарях фанати просто почали сходити з розуму від інтриги і того, що ж буде в новому проекті. Ось що пишуть шанувальники:

  • аааааааа
  • Оу май гад. Горячооо! прийду подивлюся. Умовили! не люблю інтриги. Але це so hot! естетично
  • черговий Скандал
  • Десь в обморок впав весь Тітап
  • Дан з Настею просто вийшли з чату
  • Аааххаахх! чому мені смішно
  • Дан і Настя: ми що якась жарт?

Відзначимо, вже на даний момент відомо, що Потап і Тіна Кароль стануть ведучими грандіозного шоу зіркових пародій “Ліпсінк Батл “.

Проект, в якому на одній сцені зберуться 36 найвідоміших співаків, акторів, телеведучих, які влаштують справжній перформанс пародій, і забувши про вік, статус, позбувшись від будь-якої скутості, будуть розважатися на сцені під улюблені хіти.

Провідними масштабного шоу стали співачка, тренер “Голосу країни-11 ” Тіна Кароль і артист і продюсер ПТП. Днями в ефірі телеканалу “1 + 1 ” вийшов яскравий промо-ролик, в якому провідні “ЛІПС ” всесвітньо відомих зірок.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.