Валерій Меладзе розповів, що суворо забороняє всім своїм дітям: у Джанабаєвої суворий чоловік

Відомий російський співак Валерій Меладзе відверто розповів про виховання всіх своїх дітей, а їх у нього чимало — п'ятеро.

Валерій Шотаєвич двічі одружений чоловік. Його першою дружиною була Ірина Малухіна, яка тепер носить прізвище Меладзе. У цьому шлюбі народилося четверо дітей — дочки Інга, Софія і Аріна, а також син, однак через 10 днів після народження хлопчик помер, це був первісток пари.

Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною і дочками
Валерій Меладзе з колишньою дружиною Іриною і дочками

У двохтисячних артист познайомився з Альбіною Джанабаєвою. Багато хто помилково вважає, що їх звела “ВІА Гра”, хоча насправді спочатку Альбіна йшла на бек-вокал до Валерія. У жіноче тріо вона потрапила лише через кілька років, коли вже була мамою першої спільної дитини з Меладзе, сина Кості.

Коханці довго і успішно приховували свій роман від громадськості, а ховатися вони перестали лише після офіційного розлучення Валерія з Іриною. Сталося це у 2014-му. У тому ж році у них народився другий син, якого назвали Лукою.

Валерій Меладзе з синами від Альбіни Джанабаєвої
Валерій Меладзе з синами від Альбіни Джанабаєвої

В одному з особистих інтерв’ю співак зізнався, що у вихованні дітей бере менше участі, ніж хотілося б. Причиною всьому насичені гастрольні графіки.

“І мама моїх дочок, і Альбіна, мама моїх синів, прикладають багато зусиль, щоб за моєї відсутності діти теж виховувалися. Тому я багато в чому часто приїжджаю на готове”, — розповідав раніше Меладзе.

Валерій Меладзе
Валерій Меладзе

А в рамках YouTube-шоу “Бар в большом городе” виконавець хіта “Текила-любовь” розкрив головну батьківську заборону:

“Єдине, що я забороняю своїм дітям суворо, взагалі ніяких стимуляторів [наркотиків]. Пити — будь ласка”.

Валерій Меладзе в шоу Бар в большом городе
Валерій Меладзе в шоу Бар в большом городе

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.