Ані Лорак прийшла на вечірку Кіркорова з донькою і колишнім чоловіком під ручку: дала Мурату другий шанс

Українська співачка Ані Лорак вперше після скандального розлучення вийшла в світ в компанії колишнього чоловіка Мурата. Утрьох з дочкою вони відвідали вечірку Кіркорова.

Лорак і Налчаджиоглу були одружені 10 років. За ці роки у пари народилася дочка Софія, але навіть дитина не зупинила артистку від подачі на розлучення. На початку 2019-го герої статті офіційно стали екс-подружжям. Причиною послужили зради тепер уже колишнього чоловіка Ані Лорак. Турецький бізнесмен навіть попадався під приціл камер папараці в суспільстві іншої дівчини, коли ще був одружений на зірці.

Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

До недавнього часу Мурат і Кароліна після розлучення спілкувалися виключно заради дочки, проте, схоже, що все змінилося. Так, днями відгриміла пишна вечірка Філіпа Кіркорова, присвячена Євробаченню. В рамках заходу була представлена нова пісня співачки Наталії Гордієнко, яку продюсує поп-король і яка в цьому році представить Молдову на пісенному конкурсі.

З такої нагоди зібрався весь бомонд російського шоу-бізнесу, включаючи і куму Філіпа Бедросовича Ані Лорак — Кіркоров є хрещеним батьком Соні. На світський вихід співачка взяла з собою не тільки дочку, але і Налчаджиоглу.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова

Можливо, екс-подружжю вдалося помиритися і налагодити відносини заради дитини. Може бути, що між Кароліною і Муратом знову спалахнули почуття — шанувальникам залишається тільки здогадуватися. Проте, складається враження, що всі образи залишилися в минулому, оскільки колишній чоловік Ані Лорак привів її на вечірку під ручку, та й спілкувалися вони мило, навіть дуже.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

При цьому продюсера Black Star Єгора Глєба в той вечір поруч з артисткою не було, але ж саме з ним їй приписують роман. Більш того, виконавицю навіть підозрюють у вагітності. Всі подробиці в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.