Довгонога телеведуча Леся Никитюк вперше показала жінку, яка її народила: “Зі святом, мама! “

Публіка дуже любить стежити за особистим життям зірок, особливо зірок високого рівня. Так, зірка Нового каналу і відомого шоу "Орел і Решка " Леся Никитюк показала маму.

Леся Іванівна Никитюк давно говорила, що вона дуже схожа на свою маму. Але тільки зараз публіка змогла в цьому переконається – риси обличчя у них дійсно майже однакові.

Фото зі своєю улюбленою мамою Леся Никитюк опублікувала в соціальній мережі Інстаграм

Популярна українська блогерша Леся Никитюк привітала маму з днем народження. Знаменитість поділилася фотографіями найріднішої і адресувала їй теплі слова.

“Мама Кет, безмежно вдячна Богу, що ти моя мама. З Днем народження !!! “, – написала Леся Іванівна Никитюк.

Нагадаємо, у своєму віці Леся поки що незаміжня. Шанувальники раз у раз твердять, що їй потрібно йти на шоу “Холостячка “. Однак Леся не поспішає йти під вінець, і на всю розвиває себе як телеведучу, модель, Інстаграм-блогершу.

Телеведуча Леся Никитюк
Телеведуча Леся Никитюк

Знаменитість з Нового каналу також запостив в соціальній мережі Інстаграм, в розділі “Історії “, кілька фото, на яких зображена її мама. Катерина позувала на ліжку з букетів квітів і мило посміхалася, також Леся оприлюднила фотографію, де мама зображена під час водної прогулянки.

Мама Лесі Никитюк святкує свій день народження
Мама Лесі Никитюк святкує свій день народження

Також Никитюк поділилася з шанувальниками яскравим Селфі з мамою, яка зробила під час подорожі. Кожну фотографію блогерша зворушливо підписувала:

  • “Мамуля моя! “;
  • “Наше кохання!”;
  • “Моя подружка”;
  • “Все квіти для тебе, мама Кет! “.

Шанувальники також пишуть теплі слова для мами Лесі Никитюк, вітаючи її зі святом.

 

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.