Алла махає руками, а Ліза крутить біля скроні: Максим Галкін показав дивні забави його сім’ї на відео

Гуморист і пародист Максим Галкін часто показує те, як він вдома проводить час з сім'єю. На останньому відео, викладеному в суботу ввечері, Алла з дітьми танцює.

Алла Пугачова одягнена в чорне плаття, а поверх червоний плащ або накидка. Також у неї на голові капелюх. Діти в домашньому одязі стоять поруч з мамою і танцюють. На відео Алла Борисівна задерла руки вгору і жваво махає руками.

Цікаво, що діти Ліза і Гаррі теж підтанцьовці, ніби-то чують якусь запальну мелодію, але на відео музика не грає.

Папа Максим знімав все це на відео, і чутно, як він за кадром посміявся

Теплі домашні кадри він виклав до себе в Інстаграм, в розділ “Історії “.

Максим Галкін показав, як Алла Пугачова, Ліза і Гаррі танцюють
Максим Галкін показав, як Алла Пугачова, Ліза і Гаррі танцюють
Максим Галкін показав, як Алла Пугачова, Ліза і Гаррі танцюють
Максим Галкін показав, як Алла Пугачова, Ліза і Гаррі танцюють

Якщо детальніше вивчити профіль пародиста, то видно, що Максим Галкін часто ділиться в Instagram фото і відео своїх 7-річних дітей Лізи і Гаррі.

Творчо розвинені і активні діти разом із зірковими батьками постійно придумують собі розваги. Те креативна і неймовірно красива Ліза Галкіна співає пісні Джо Дассена під акомпанемент на піаніно, то малюки складають власні пісні, то проводять по-дитячому наївні обряди спілкування з будинковим і вигнання коронавируса.

Також в своєму мікроблозі в Instagram Галкін показав веселе відео, де Ліза і Гаррі розіграли для нього сценку. Галкін зазначив, що його спадкоємці самі придумали гумористичну постановку. Відеоролик артист супроводжував піснею з комедії Чарлі Чапліна «Нові часи».

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.