Ірина Білик вперше зізналася в пластиці: “Мати гроші і щось собі не зробити — ганьба”

Популярна українська співачка Ірина Білик регулярно піддається критиці користувачів мережі за любов до пластики, що ніяк її не зачіпає.

Героїня нашої сьогоднішньої статті скоро відсвяткує своє 51-річчя, а на сцені вона з початку дев’яностих. За цей час у Ірини сформувалася величезна армія фанатів, яка пам’ятає її на самому старті кар’єри, коли артистка ще не вдавалася до пластичних операцій.

Звичайно, конкретні процедури Білик ніколи в пресі не називала, хоча і визнавала, що якщо їй дозволяють час і гроші, то вона намагається підтримувати молодий і доглянутий вигляд. Фахівці вважають, що зірка робила пластику носа, кругову підтяжку обличчя, корекцію скул і губ, а також уколи ботокса, щоб розгладити зморшки і мімічні складки.

Ірина Білик
Ірина Білик

У нещодавньому інтерв’ю Каті Осадчій в рамках програми “Світське життя” ведуча поцікавилася у поп-діви, як вона ставиться до постійних порівнянь її зовнішності тоді та зараз:

“Я вам скажу так, мати гроші і щось собі не зробити — це просто ганьба”, — висловилася Ірина.

Знаменитість впевнена, що артисти зобов’язані тримати себе на рівні. Такої ж думки дотримується і її старша колега по сцені Софія Ротару.

Ірина Білик у програмі Світське життя з Катею Осадчою
Ірина Білик у програмі Світське життя з Катею Осадчою

Білик без перебільшення з роками стає тільки молодше, хоча не всі шанувальники поділяють її захоплення пластикою. Деякі вважають, що виконавиця не змогла зупинитися вчасно і в результаті втратила свою індивідуальність. Більш того, в мережі Ірину нерідко порівнюють то з Сергієм Звєрєвим, то з Майклом Джексоном. Втім, на заздрісників артистка уваги не звертає.

Ірина Білик на сцені
Ірина Білик на сцені

В рамках того ж інтерв’ю Білик зізналася, що перенесла коронавірус в легкій формі, але вирішила не надавати цьому широкого розголосу, а також розповіла про подружнє життя на відстані. Нинішній чоловік співачки Аслан Ахмадов на даний момент живе в Москві, що відбивається і на стосунках пари:

“Скажу всій країні — з с*ксом проблема. По інтернету це неможливо, тому можете мені не заздрити”.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.