“Вагітна ” Катя Осадча показала нескінченні ноги в міні-платті: розохотила Горбунова

Катя Осадча вразила шанувальників елегантним образом в дуже короткій чорній сукні.

Катя Осадча – одна з найуспішніших українських телеведучих. Уже 15 років Осадча є незмінною ведучою програми «Світське життя» на телеканалі «1 + 1». Провідна запам’яталася глядачам не тільки своїми гострими питаннями, які можуть збити з пантелику навіть найсміливіших артистів, а й завжди бездоганним зовнішнім виглядом.

Нещодавно Катя Осадча опублікувала в своєму Інстаграм-блозі знімок, де позувала в неймовірному образі. Таке вбрання Катя вибрала для виходу в світ на ювілей свого друга.

Катя Осадча продемонструвала стильний образ
Катя Осадча продемонструвала стильний образ

Красуня з’явилася в чорному міні-сукні з пишними довгими рукавами і декольте. Таке плаття чудово підкреслило фігуру зірки і стрункі і довгі ніжки. Осадча доповнила образ довгим перловим намистом і срібними сережками-підвісками з камінням. Волосся телеведуча зібрала і склала хвилями.

Катя Осадча продемонструвала стильний образ
Катя Осадча продемонструвала стильний образ

Шанувальники залишилися в захваті від елегантного образу улюблениці і залишили багато захоплених коментарів. “Вау”, “Красуня”, “Красиво, стильно”, “Вогонь”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, останнім часом в Мережі ходять чутки, що Катя Осадча вагітна третьою дитиною. На останніх знімках Каті шанувальники розглянули кругленький живіт. А нещодавно чоловік Осадчої Юрій Горбунов підігрів чутки про найближче поповнення, коли в інтерв’ю зізнався, що він з дружиною мріє про доньку.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.