Григорій Решетник відверто розповів про тілесну близькість на проекті “Холостяк “: “Було в кожному сезоні “

Незмінний ведучий романтичного шоу "Холостяк" Григорій Решетник розповів правду про близькі стосунки на проекті.

Дружина відомого мандрівника і телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко намагається реалізуватися в ролі телеведучої. Дівчина працює на ранковому шоу, де всього лише за 3 хвилини намагається розкрити найцікавіші грані життя вітчизняних артистів. Цього разу Олександра поспілкувалася з відомим українським телеведучим Григорієм Решетником і задала йому 33 питання.

Григорій Решетник в програмі Ранок у великому місті
Григорій Решетник в програмі Ранок у великому місті

Так, Олександра запитала провідного “Холостяка”, в якому з сезонів між учасницями і Холостяком не було тілесної близькості.

“Сподіваюся, він був на всіх сезонах. Тому що, це романтичне шоу і коли закоханість в двох людей, обов’язково повинна бути зв’язок “, – відповів Григорій.

Також в короткому інтерв’ю Григорій розповів і про своє особисте життя. Григорій Решетник – батько трьох хлопчиків. Чоловік зізнався, що найважче у вихованні синів – це знайти для них час.

Нагадаємо, нещодавно Григорій Решетник вперше показав обличчя свого 3-місячного сина і зробив це дуже незвичайним способом. Христина і Григорій Решетник прикрасили обкладинку журналу “Отдохни” разом з 3-місячним малюком. Фото обкладинки Христина опублікувала у себе в Інстаграм.

Григорій і Христина Решетник з сином на обкладинці журналу Відпочинь
Григорій і Христина Решетник з сином на обкладинці журналу Відпочинь

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.