Від лиця нічого не залишилося: молода красуня Аліна Гросу вже не буде такою, як раніше

Музикант і виконавиця легендарної "маленької Бджілки " Аліна Гросу випустила свій новий альбом, який приурочила до весни. Однак до 8 березня не встигла.

Презентацію Гросу вирішила провести 12 березня, в п’ятницю. У своєму Інстаграм-акаунті Аліна опублікувала свій же постер, і нагадала про довгоочікувану подію. На фото обличчя Аліни крупним планом, однак його піддали деяких змін – половина особи у Гросу просто розлетілося на шматки через фотошоп. Виглядає це і цікаво, і красиво одночасно, але не багато хто зрозумів задумку такого дизайну.

Аліна Гросу випускає новий альбом: при чому тут Олег Винник?

Ні для кого не секрет, що в 2020 році Гросу знайшла статус холостячки – розлучилася зі своїм хлопцем. Тому зараз їй приписують романи з різними красенями.

Сама ж Аліна довго “в дівках » не засиділася, і вже афішувала нові відносини. Зокрема, 25-річна співачка Аліна Гросу та 37-річний актор Роман Полянський більше не приховують свої стосунки. Паре давно приписували роман, проте виконавиця і режисер воліли відмовчуватися на цю тему. І ось, схоже, до Дня всіх закоханих в цьому році пара нарешті вирішила розповісти всім про свою любов.

На 8 березня юнак подарував Аліні квиток на концерт Олега Винника, тому Міжнародний жіночий день вона провела приємно, з користю, а пізніше припала до улюбленому артистові, щоб обійняти його і зробити Селфі.

“Вчора Олег Винник порадив мені підписати це фото так: ” Я з давно втраченим старшим братом “, але я думаю доречніше буде написати, що втрачена була я! Але вже повернулася “,

– жартівливо написала співачка Аліна Гросу в описі до знімка з королем жіночих сердець.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.