А як же Таюне? Олега Винника помітили з молодою і ефектною брюнеткою: ніжно трималися за руки

Олег Винник вийшов на одну сцену не зі своєю дружиною Таюне, а з молодою і талановитою дівчиною.

Олег Винник створив собі сценічний образ самотнього вовка, навколо якого сформувалася величезна армія прихильниць. Щоб не руйнувати цей образ, співак тримає в секреті своє особисте життя і ніколи не розповідає про свою дружину і дітей. Однак шанувальники впевнені, що дружиною артиста є його бек-вокалістка Таюне. Коментувати ситуацію потенційне подружжя не поспішають, хоча в ЗМІ можна зустріти інформацію про те, що одружені вони вже досить давно – ще з часів навчання в музичному училищі.

Олег Винник і Таюне дали концерт в ефірі "Російського радіо"
Олег Винник і Таюне

Публіка звикла завжди бачити на сцені разом з Олегом Винником тільки одну жінку – Таюне. Однак сьогодні, 12 березня, артист у своєму Інстаграм-блозі опублікував фото, на якому постав з молодою і талановитою співачкою Еліною Іващенко. На знімках “повелитель вовчих” і молода співачка співали на одній сцені, тримаючись за руки. У підписі до знімка Винник зізнався, що записав з Еліною спільну пісню.

“Друзі, одну з інтриг розкрито! Трохи більше року тому я познайомився з чарівною дівчинкою, талановитої вокалісткою Еліною Іващенко, яка згодом стала переможцем “Х-фактора ” і “Слов’янського базару “. І сьогодні я хочу підтримати її на музичному шляху. На моєму концерті в Броварах відбулася live-прем’єра нашого з Еліною дуету. Чекайте студійну версію композиції “Діаманти “. Скоро. ”

Користувачі Мережі залишилися в захваті від цієї новини і написали, що дуже чекають прем’єру пісні. “Ваш дует з Еліною вийшов відмінний !!”, “Чекаю з нетерпінням. Думаю, буде щось неймовірне “,” Еліна дуже талановита дівчина “,” Олег, дуже хочеться швидше почути студійну версію “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.