Оксана Марченко випустила другу серію “Прочанки”, де розповіла про гріхах священнослужителів

Телеведуча Оксана Марченко в березні запустила свій проект "Прочанка", через який розповідає про всі особливості релігії. І зараз вийшла друга серія.

Її дружина Віктора Медведчука розмістила на власному Ютуб-каналі, і анонсувала в акаунті Інстаграм.

Оксана Марченко пройшла відбір на “слухняність ” і варила “божий борщ “

“Продовжую розповідь про своє паломництво і моїх нових відкриттях … Я вже говорила, що теми, герої і події – не випадкові …

Сьогодні другий фільм про Києво-Печерській лаврі … Ви дізнаєтеся про те, як 50 метрів можуть змінити життя на 180 градусів … 2 серія “Прочанка ” вже на моєму YouTube-каналі “,

– написала Оксана, виклавши у себе в Інстаграм трейлер.

Варто зауважити, що даний проект викликав величезне захоплення з боку публіки. Ось тільки мала частина коментарів, які залишають фанати:

  • Оксаночка, дякую за приголомшливу новину !!
  • Мурашки по шкірі … Я так чекала продовження … Спасибі, за те, що знаходимо відповіді на багато питань ..
  • Сьогодні обов’язково буду дивитися … вечір п’ятниці буде з Вами
  • Ви дуже сильна і мудра Жінка !! Захоплююся Вашим талантом !!!
  • Низький уклін, за вашу працю! Благослови вас Господь!

Як розповідала сама екс-ведуча “Ікс-Фактора ” і зірка українського ТБ Оксана Марченко, її автобіографічний багатосерійний фільм про релігію присвячений темі покаяння. У різних серіях священики розкажуть про таїнство сповіді і про зустріч душі з Богом після смерті.

А герой серії у відвертому інтерв’ю поділиться своєю історією про те, як каяття в гріхах перед Всевишнім кардинально змінило його життя.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.