Співачка Камалія похвалилася тим, як швидко подорослішали її дочки: “Око не відірвати! “

Співачка Камалія, яка вже багато років поспіль носить титул найбагатшої співачки України, веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про себе багато цікавого.

Примітно, що Камалія показує в Інстаграм більше не себе як особистість, а себе як частина родини. Так, вона нерідко визнається в любові до чоловіка, ділиться секретами сімейної гармонії, показує талановитих дорослих дочок і розповідає про особливості їх виховання.

“Не дивлячись на сьогоднішню заметіль, знаю, що дуже скоро слідом за календарноі̆ прідёт справжня весна і всё навколо зацветёт! А поки Масляний тиждень, поі̆ду насмажу млинців для моїх улюблених.

Друзі, діліться своїми рецептами млинців і вкусноі̆ начинки “,

– написала співачка Камалія в Інстаграм-акаунті і опублікувала тепле сімейне фото.

На знімку видно, що він зроблений в теплу пору року, так як і дівчатка Арабелла з Мірабелла одягнені легко, як і їхні батьки.

Відзначимо, співачка Камалія зізналася, що намагається строго виховувати дітей, і не балувати їх не дивлячись на хороше матеріальне становище сім’ї.

Камалія каже, що за погану успішність у школі і примхливість будинку вона карає дочок, відбираючи в них час на гру в гаджетах.

У той час як тато Мохаммад Захур грає роль “доброго поліцейського “, і частіше заохочує дівчаток. Так чи інакше, ні Камалія, ні Захур намагаються не привчати дівчаток до розбалували життя, тому подарунки дарують тільки у свята.

Камалія з дочками на атмосферної фотосесії
Камалія з дочками на атмосферної фотосесії
Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з сім'єю відпочиває в Буковелі
Камалія з сім’єю відпочиває в Буковелі
Камалія з чоловіком і доньками
Камалія з чоловіком і доньками

Також дивіться наші цікаві відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Історія кохання Олега Винника і Таюне: як їм вдається майже 20 років приховувати сина і свій союз?

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.