Поплавський знову за своє: знявся в пікантному відео з табуном молодих студенток в коротких спідницях

Одіозний співаючий ректор Михайло Поплавський раніше прославився тим, що знімався в дуже неоднозначних і місцями навіть непристойних відео з молодими студентками.

Його в цьому звинуватили багато впливових особистості, в тому числі і екс-виконувач обов’язків Міністра охорони здоров’я України Уляна Чоловік. Вона сказала, що Михайло Михайлович нібито “стурбований “, раз записує такі ролики, і розповіла, що у нього комплекс. Сам “співаючий ректор ” ніяк не коментував подібні заяви.

Деякий час Поплавський не публікувати провокаційних роликів, проте зараз вирішив до них повернутися

У п’ятницю він виклав у себе ролик, де він в яскравому костюмі танцює, а поруч з ним молода студентка в дуже короткій спідниці. Вони запально рухаються, що у дівчини аж підскакує спідниця. А закінчується все тим, що натовп дівчат в однаковому одязі біжить за Михайлом Михайловичем.

“Нарешті # пятніца_развратніца. Більше розважальних відео дивіться на моїй сторінці в TikTok – poplavskiy.m “,

– написав Михайло Поплавський в описі до свого п’ятничного ролику.

Нагадаємо, раніше сам Поплавський зізнався, що платить студентам за те, щоб вони придумували трендові сценарії для кліпів, і втілювали їх в життя. Каже, що таким чином він заохочує їхню творчу та підприємницьку жилку. Розповів, що за одну хорошу ідею платив приблизно тисячу гривень.

Однак своїм службовим становищем не користувався, і не змушував нікого замість навчання продумувати йому сценарії (а співаючого ректора звинувачували і в цьому теж).

Зараз Михайло Поплавський разом з Олегом Винником готується до другої церемонії нагородження “Українська пісня року “, тому всі його творчі сили спрямовані на це.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.