Нездорова худоба балерини Катерини Кухар налякала фанатів: невже, вона така худорлява?

Прима-балерина Національного театру опери та балету Катерина Кухар веде свій Інстаграм-блог, де розповідає про своє життя і почуттях, показує цікаві фото.

Головна і сама неприступна суддя проекту “Танці з зірками ” нещодавно поділилася знімком в балетній пачці. Публіка захоплювалася їм, але виникли і питання – невже Катя в житті така худа? Невже, вона взагалі нічого не їсть?

На фотографії з Інстаграм-блогу Катерина Кухар та правда виглядає дуже худою – худорляві ніжки і ручки

В описі Катерина, звичайно ж, торкнулася теми балету. І розповіла вона про важливу подію в календарі.

“Завтра (12 березня, – ред) Всесвітній День Балетної Пачки – невід’ємний атрибут гардероба кожної балерини! Першими балетними постановками вважаються придворні спектаклі у Франції і Італії в період епохи Відродження, а свідоцтва про костюмах, спеціально призначених для балету, можна датувати початком XV століття.

6 століть назад балетні костюми вийшли на свої перші сцени і з тих пір пройшли величезну модну революцію “,

– висловилася прима-балерина і суддя проекту “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCMSRQAsHH7R%2F%3Figshid%3D43i4j4jfsb8s&is_from_rle

Відзначимо, що Катерина Ігорівна Кухар – це широко відома в країні і за її межами українська прима-балерина Національного Академічного театру Опери та Балету України імені Т. Г. Шевченка. Також вона має два престижних звання – Заслужена артистка України і Народна артистка України.

Засвітилася в шоу-бізнесі в якості запрошеної гості в таких шоу, як “Ліга сміху “, “Вечірній квартал ” і “Жіночий квартал “, і виступала в якості журі на проекті “Танці з зірками “.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.