Екс-холостячка Ксенія Мішина розкритикувала новий сезон “Холостяка” – учасниці себе не поважають

Актриса і модель Ксенія Мішина прославилася тим, що в 2020 році стала героїнею проекту "Холостячка ", де знайшла свою любов - коміка Олександра Еллерт.

Проект настільки полюбився публіці, що на телеканалі СТБ заявили – будуть ще робити його аналоги, де головною героїнею буде жінка. А поки транслюють шоу “Холостяк “. Сезон тільки почався, але вже встигло багато трапиться, і екс-холостячка Ксенія Мішина висловила свою позицію з приводу серій.

“Після виходу першої серії мене охоплювали різні почуття “

“У деякі моменти я думала тільки одне: Ну кааааааааак? Як так можна? Чому деякі дівчата тааак поводяться? Нешанобливо до себе. Без цінності. Я як ніхто розумію в чому суть проекту, що є конкуренція, але все ж. А потім я зрозуміла, що насправді мене так схвилювало. Не те, як вони ставилися до себе, не те, як жалісливо деякі дивилися на Холостяка, а то, як вони ставилися один до одного. Там, за межами очей чоловіки, відкривалися їх справжні якості. Ці зневажливі погляди, осуд, насмішки, грубість і хамство. Неприкрите, грубе хамство на адресу інших жінок. Мені це здалося дуже трагічним. Було боляче і соромно “,

– висловлюється Ксенія.

Вона каже, що з розумінням ставиться до складності виконання ролей і демонстрації своїх почуттів, проте жінки на проекті повинні все одно відноситься один до одного з повагою, і не падати обличчям в бруд.

“Я хочу щоб ми, жінки, ставали добрішими. Ми всі по суті-сестри! Великий жіночий коло! І я впевнена, навіть в таких складних умовах коли-небудь інші 30 українок зможуть красиво підносити себе, навіть конкуруючи і претендуючи на одного приємного холостяка “, – резюмувала наречена українського коміка Олександра Еллерт.

Нагадаємо, зараз українська красуня, модель і актриса Ксенія Мішина готується до весілля. Дата одруження ще невідома, проте Еллерт обмовиться, що це однозначно буде теплу пору року.

Незважаючи на те, що і у Саші, у Ксюші вже є діти від перших шлюбів, вони все одно планують спільну дитину. І Ксенія вже навіть заінтригувала тим, що трапиться поповнення в їхній родині дуже скоро.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.