Валерій Меладзе похвалився своїм млинчиком і кільцем на безіменному пальці: зразковий сім’янин

У соціальній мережі Інстаграм в останні пару днів практично у всіх зірок без винятку в профілі з'явилися фотографії млинчиків.

На честь Масляної кожна господиня (і не тільки) поспішає похвалитися своєю випічкою. Зробив це Валерій Меладзе – вона показав, які гарні і апетитні млинчики йому приготувала дружина Альбіна Джанабаєва. До слова, це у них з Костянтином Меладзе загальне – вони обидва одружені на екс-віагрянки.

“Ще один млинець, і все! Щоб спалити млинець, потрібно бігати 15 хв. Я пішов на пробіжку на 2 години. Скільки млинців я з’їв? “,

– написав Валерій Меладзе.

Ось що пишуть в коментарях прихильники співака і композитора:

  • Валерій набагато смачніше млинців
  • Розсмішили. А чому млинець, такий маленький? Великий повинен бути
  • Краща завдання з математики
  • Піду бігати 5 годин

Відзначимо, недавно всесвітньо відомий артист Валерій Меладзе дав концерт в Event-Hall в Росії в місті Воронеж. Протягом 2020 року виступ співака в Воронежі кілька разів переносилося через коронавірусних обмежень. Не дивно, що скучили за живим концертам глядачі забезпечили Меладзе аншлаг, нехай і з 80-відсотковою заповнюваністю залу.

Перед концертом дві юні шанувальниці артиста вирішили підстерегти його біля готелю, щоб сфотографуватися і взяти автограф. За словами дівчат, вони не особливо вірили в успіх, але сподівалися хоча б побачити кумира «вживу». На їхнє здивування, Валерій Меладзе дуже добродушно поставився до прохання сфотографуватися, при цьому відчитав прихильниць за відсутність масок.

Службовий роман: Історія кохання екс-віагрянки Віри Брежнєвої та продюсера Костянтина Меладзе

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.