Барі Алібасов на старості років возз’єднався з колишньою дружиною, але не з Федосєєвою-Шукшиною: немає сорому

Скандально відомий продюсер Барі Алібасов несподівано для своєї законної дружини Лідії Федосєєвої-Шукшиної возз'єднався з колишньою дружиною Оленою Уронич.

Нещодавно 73-річний Барі Каримович потрапив до лікарні з переломом ноги. Алібасову потрібна була операція, а тепер він пересувається в інвалідному кріслі. Відновлювати сили йому допомагають лікарі, син і екс-дружина Олена. Саме вона і народила музикантові єдиного спадкоємця, який названий на честь його самого.

Раніше жінка ображалася на героя статті за те, що той не підтримував їх з сином фінансово. Судячи з усього, їм вдалося налагодити відносини, що навряд чи сподобається Федосеевій-Шукшиній.

Барі Алібасов з сином і колишньою дружиною Оленою Уроніч
Барі Алібасов з сином і колишньою дружиною Оленою Уронич

З актрисою Барі два роки знаходився в законному шлюбі. У грудні 2020-го вони розлучилися, причому ініціатором розлучення стала Лідія. Справа в тому, що спочатку Алібасов-старший переписав подаровану дружиною квартиру на помічника, нічого їй не сказавши. Після цього продюсер повідомив про вагітність своєї 31-річної коханки Вікторії.

Барі Алібасов і його коханка Віка
Барі Алібасов і його коханка Віка

Вигравши спір щодо квартири, Федосєєва-Шукшина вирішила розірвати шлюб зі скандальним чоловіком, проте зовсім недавно вона подала відмову від судового позову.

Так Барі Каримович і Лідія Миколаївна знову стали офіційним подружжям, незважаючи на слізні прохання Алібасова про остаточний розрив.

Барі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина
Барі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина

Він стверджує, що його почуття до неї не згасли, але на їх сімейних проблемах намагаються нажитися усі навколо. Саме тому герой статті хоче, щоб цей союз розпався, а його син впевнений, що Федосєєва-Шукшина і вся її родина переслідують одну мету — забрати славу і гроші Алібасових.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.