Грайлива Ольга Фреймут розстебнула сорочку і показала бюст: навчила етикету публікації фотографій

Скандальна ревізорша Ольга Фреймут з тих пір, як пішла з телевізора, почала активно розвивати свій Інстаграм-аккаунт. Зараз у неї майже 700 тисяч передплатників.

Вона приваблює свою аудиторію гарними фотографіями і гайдами з етикету. Зокрема, вона може розповісти як панночкам правильно з точки зору етикету є хліб, піднімати речі, які упустили, одягатися, вибирати одяг в магазинах і так далі.

Ревізорша Ольга Фреймут розповіла про основні правила етикету щодо фотографій

“Уникайте Селфі. Ну, якщо хіба ви не на Говерлі, і вас нікому сфотографувати. Чи не фотографуйтеся в церкві, під час вистави в театрі, на похоронах, в деяких музеях .. Не фотографуйтеся на місці аварії, або там, де людині погано . якщо ви в гостях, запитаєте, чи можна виставляти фото з чужого будинку. Також не фотографуйтеся, якщо ви на чиємусь тлі виглядаєте більш вигідно, а людина – пом’яте, подруга з подряпаним носом, або там, де ви виглядаєте багатше, а інша людина – бідно “,

– пише Ольга Фреймут.

Ревізорша виклала фото, де вона одягнена в джинси і розстебнуту сорочку однотонну. Цікаво, що Фреймут розстебнула верхній гудзик на сорочці, що робить досить рідко.

Відзначимо, 39-річна телеведуча Ольга Фреймут – мати трьох дітей. Знаменитість виховує 15-річну дочку Злату від британця Ніла Мітчелла, а також 4-річного сина Валерія і 3-річну дочку Євдокію від нинішнього чоловіка Володимира Локотко, з яким познайомилася, працюючи на телеканалі “Новий канал “.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.