Светалана Лобода засвітилася у новому кліпі соліста Rammstein

Світлана Лобода відродила чутки про відносини з лідером групи Rammstein Тіллем Ліндеманном, з'явившись у його новому кліпі.

Екс-солістка легендарного гурту “ВІА ГРА” Світлана Лобода зіграла головну роль в новому кліпі на пісню “Frau & Mann” Тилля Ліндеманна, відомого як фронтмен німецької рок-групи Rammstein. Відео було знято в Пітері російський кліпмейкером Сергієм Мінадзе.

У кліпі так само взяли участь американський актор Петер Стормаре і шведський рок-виконавець Петер Тегтгрен.

Світлана Лобода зіграла працівницю заводу, на якому виготовляли, посуд і вироби зі скла, Тілль Ліндеманн — директора виробництва. За сюжетом героїня співачки розбиває партію склянок, за що її і викликають в кабінет до начальства.

Під час сварки директор намагається зґвалтувати свою підлеглу, але Лобода вдаряє його попільничкою по голові і тікає.

Потім виявляється, що героїня Світлани заміжня. Причому за братом Ліндеманна, який незабаром повертається з космосу. Всі персонажі кліпу в кінці зустрічаються за загальним обіднім столом.

Преса вже кілька років підозрює про роман Лободи і Ліндеманна, але конкретних підтверджень або доказів так і не вдалося отримати. Самі ж артисти уникають цієї нескромно теми і всіляко замовчують відповіді під час інтерв’ю.

Нагадаємо, що в 2018 році в Штатах Лобода народила свою другу дочку Тільду. Батька дитини співачка ретельно приховує. Багато шанувальників її творчості впевнені, що саме соліст Rammstein є батьком дівчинки. Деякі навіть впевнені, сама Тільда була названа в честь свого батька Тілля.

Однак, ця загадкова пара не підтверджує і не спростовує чутки. Тому все, що залишається — припускати і насолоджуватися творчістю артистів.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.